neo ile hasbihal


yağmurlar geçti cancağızım, şuraya yeni bi şey girsen ya artık dedim neolitik hanım'a, yine yağar onlar, elleme diye cevap verdi. noldu sen iyi bir yaz olsun felan diyerekten adaklar adadın, dilekler diledindi, tutmadı galiba dedim. oldu bi şeyler, sonra düzeldi, boşver dedi. e peki nedir bu depresif haller, içe içe kaçmalar, limonata tadındaki siteyi terkos suyu kıvamına getirdin, oluyo mu yani böyle dedim, ee bazen öyle bazen böyle dedi. bakıyorum da her şeye cevabın var, dil pabuç dedim. pis pis baktı. hadi hadi, bırak surat yapmayı, git şurdan kendine bi külah dondurma al da aramız düzelsin dedim. ha o olur bak deyip neşeyle fırladı. 


not: fotoğraf flickr'dan. bi de biriniz şu kızcağıza mp3 player kutucuğunu metnin içine yapıştırmanın yolunu gösterseniz, yoksa sitedeki yazılara sonsuza kadar "yağmur" eşlik edecek. ha ona göre hava hoş da, sizi bayar diye endişeleniyorum. 

6 yorum:

aslı hayvanı dedi ki...

neolitik hanım bir nisan şakası baabında değil de hakkaten ne zaman kitap çıkaracak, onu merak ediyorum ben. biliyorum kurgu dünyanın en zor işi ama bu yetenek de harcanmamalı yani.

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Neocum,
Senin gibi bir teknoloji canavarının şu müzik zımbırtısının ateşine yanması çok ilginç valla!
Bilemedim ki, nerede şey ediyorsun da olamıyor?
Bir tatbiki müzik yükleme yapmalıyız ki, sorunu çözelim abula!
:))

neo dedi ki...

aslı hayvanı,

böyle şeyler duyunca, gaza geliyor gibi oluyorum, "yazarım ki nolicak" diye ama bi türlü bir şeye başlamak üzere oturamıyorum şu bilgisayarın başına. disiplin yok, emin de olamıyorum kendimden. ve de dediğin gibi kurgu dünyanın en zor işi. öyle işte.

...

ekmekcikızcığım,

harca beni evet, yap bunu :) şurda kırk yılda bir teknolocik bi şey yüzünden işimiz düşmüş, "neocum bak mp3 player'ın html kodlarını, sayfada şunların arasına yapıştırman lazım" diye yol göstereceğine dalganı geçiyosun, ühü :)
ehem şaka bi yana, şöyle oluyor: mp3 player'ın kodlarını kopyalıyorum, metnin içine yapıştırıyorum ama her seferinde "kodlar açık kaldı, html kod yanlış deyu" kaydetmiyor. birkaç kez denedim olmadı ben de ayrıca bir kutucuk içine yapıştırdım, oldu ama sayfaya sabitlendi.

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Hah! Şimdi anladım ben onu.
Aynını bana da yapıyor ve fakat ben arsızlık ediyorum ve tekrar yayınla tuşuna basıyorum, o zaman "sorumluluk sana ait, bak karışmam haa!" gibi bişey yazıyor ve yayınlıyor.
Bi dene bakalım, n'olcek?
Bence olcek!
:))

serra dedi ki...

neolitik hanımcağızım, burçlar kısmında eksikler var, onları da tamamlasan ne güzel olur? ;)

neo dedi ki...

serra,

doğru dedin, ben onları tamamladım sanıyordum, meğer on iki burç varmış :) boğa ve başak eksik sanırım, en kısa zamanda ekleyeyim.