neolitik kaçar!


köşe yazarları yapar ya, "efenim yenilenmek, daha taze mevzularla karşınıza çıkmak üzere biraz mola istiyorum bıdı bıdı". yalan! gidip alaçatı'da, bodrum'da ense yapıcak, yeni mevzu felan hikaye! tatil olayına eleştirel bakıyordum bu yaz ben, canım da istemiyordu hiç ama çok bunaldım son haftalarda, iş güç yığıldı, istanbul'un nemi canımdan bezdirdi, bir haftalığına tükkanı kapatıyorum ben de.. öyle taze konularla dönücem, şahane yazılarımla orhan pamuk'un uykularını kaçırıcam gibi iddialarım yok, yine bildiğiniz neolitik olarak burda olurum işte. 

Fotoğraf şurdan: http://www.flickr.com/photos/canbalci/165319335/

9 yorum:

aslı hayvanı dedi ki...

caaaanım bodrum. hala, inatla hastasıyım bodrum'un. benim için de güzel esintisini kokla, serin denizinde yüz :)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Biz de seni burada bekliyor olacağız.
Güle güle!

Konser nasıldı, by the way?
:)

neo dedi ki...

aslı,

fotograf yanıltıcı oldu, aslında marmaris, bozburun taraflarına gidiyorum. bozburun da esintiliydi geçen yazdan hatırladığım, deniz de serinceydi, ilk kez orada gece denize girmiştim, limonata gibiydi. senin için rüzgarı koklarım, yüzerim, dönüşte de yazarım inşallah.

...

ekmekçi kız,

teşekkür ederim. ben yokken şu nem işini hallediverin yahu, elektra'yla secret mı yaparsınız, meteorolojiye dilekçe mi yazarsınız, insani bi seviyeye insin şu nem, rica ediciim :)

konser çok güzeldi, neşet ertaş tam beklediğim gibi sıcak, alçakgönüllüydü. ama kitlenin hevesle beklediği zahidem, gönül dağı, neredesin sen gibi hitleri söylemedi, o açıdan hayal kırıklığı oldu biraz. ama dünya gözüyle dinlemek kısmet oldu ya, ben şikayetçi değilim.

aslı hayvanı dedi ki...

müthiş bir kafa dinleme yeri (idi yani ben 15 sene önce gittiğimde) bozburun. giderken yol üstündeki selimiye filan da neredeyse hiç yoktu o zamanlar. birkaç evden oluşan bir köydü ama nefisti ikisi de. ormanlar da vardı hisarönü körfezi'nde, yeni yeni başlamıştı yanmaya daha :(

iyi tatiller diliyorum. ben bodrum'u çok özlediğim için hayal görmüşüm yazıyı okurken :)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Temem, meşaz alınmıştır!
Salı akşamının konusu belli şimdiden; nem için secret oparasyonu!;)
İyi yolculuklar, güzel bir dinlenme olsun.
:)

Güneşli Günler dedi ki...

İyi tatiller Neo, bizim yerimize de dinler bol bol. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

iyi tatiller neocum, merakla bekliyor olacağım zira benim de bu yıl gitmek istediğim yer tam da orası işte. dolphin pansiyonda kalmayı planlıyorum, denize 4 metre sloganıyla beni gözüm kapalı fethetmiş durumdalar. ben üç hafta sonrası gibi planlıyorum. şahane yazılarına şurada da bunu yedim nefisti gibi küçük notlar eklersin di mi..iyi dinlenmeler.

stella

gülçin dedi ki...

keyifle git dön neocum, sen de doldur pillerini!

sevgiler.

neo dedi ki...

aslı h,

bozburun'a geçen yaz gitmiş çok beğenmiştim, denize iki adım bir pansiyonda kalmıştık, suna abla'nın yeri. hala küçücük bi yer, birkaç lokanta vardı, disko bile bi taneydi galiba. müzik yoktu, restoranlar makuldu. yine gidilir yani.

...

ekmekçi kız,

döndüm ben, naptınız, nem işini hallettiniz mi? :) gerçi ne yapsak boş, takvimde "eyyamı bahur sıcakları, 8 ağustos'a kadar" diye bir not var.

...

güneşli günler,

gittim geldim, dinlendim sayılır, ama tekne, normal tatilden yorucu geçiyormuş, ben onu gördüm.

sevgiler.

...

stella,

bozburun'a kefil olurum ben, dolphin'i bilmiyorum ama bozburun'da geçirdiğim birkaç günden çok memnun kalmıştım. aynen dediğin gibi denize dört metreydi bizim kaldığımız yer, plaj cantası sırtlanmadan hop denize atıyorduk kendimizi sabahları. sivri sinek yoktu, sıcaklık makuldu, klimasız-vantilatörsüz uyuyabiliyorduk geceleri vs.

ehem, şahane :) yazılarım kaptan ve tekne ağırlıklı olacak mecburen, çünkü karaya bir kez çıktık, onda da çay içtik oturduğumuz yerde. ama bozburun'da suna pansiyon'n bahçesinde güzel kahvaltı oluyor, peksimetli, nefis peynirli, reçelli...

...

gülçin,

piller yarı doldu sayılır :)

sevgiler.