neo panikte!


nicedir strese girmeme neden olan toplanti icin son iki haftaya girildi, bugun gelen aksilik, aksaklik vs. haberleri yuzunden aha su yukaridaki adam gibi bir dolastim butun gun. cok fena durum, tek basima halletmem gereken cok fazla sey var, yapilacak islerin siralamasini yapmaktan bile aciz vaziyetteyim. kabuslar gormeye basladim, alice gibi derin kuyulara düşüyor, yüksek yerlerden atlamak zorunda kaliyorum.

oy oyy!

4 yorum:

Arzu Çur dedi ki...

Sen de biliyorsundur bu sözü: Bitmeyen iş yoktur. Tüm işler biter, biraz öyle biter, biraz böyle, ama biter.

Çık panikten çabuk. İki hafta sonra "vay be, bu muymuş?" diyeceksin, ertesi gün de başka iş için uğraşmaya başlayacaksın. Biliyorsun di mi? Anımsa sadece.

Sevgiler,

neo dedi ki...

arzu,

evet evet, birilerinin bana "sakin ol, gececek" demesine ihtiyacım var bu ara ama, herkes telas icinde etrafımda, "şışş, yatış bakalım neocuk" diye bi şefkat gösteren yok, sadece ev arkadasim dinliyor beni, aksamları eger evdeyse muzlu süt yapıyor, yabanci magazin dergisi aliyor keyfim biraz yerine gelsin diye.. (aa neo magazin seviyomus, nerde kaldı edebiyat, flaubert, abdülhak şinasi, peh!) badem de iyi davranıyor, onu kucağıma alıp gezmeme izin verdi iki kere, acıdı halime sanırım :)

bitecek biliyorum, hatırlattıgın icin sağol

sevgiler

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Neocum,

Teselli bulur musun bilmiyorum, yalnız bugünlerde öyle çok aksi giden iş, ortaya çıkan karışıklık, boşa çekilen kürek hikayesi duyuyorum ki...
Sen bilirsin, ya da Susan Abla bilir, yine gökyüzünde terslik yaratıcı yıldız dizilişi mi var, acaba?
Haydi, bak gülümsüyor ve sırtını sıvazlıyorum; geçecek geçecek...
:))

neo dedi ki...

ekmekci kız,

bana da gökyüzünde bir terslik varmis gibi geliyor, çok acayip şeyler oluyo çünkü.

neyse, haftasonu festival molasi verdim strese, genel olarak iyiydi filmler, bir korku filminin bazı sahnelerinde tırsıp gözlerimi kapadım, o derece :)

sırtımı sıvazladıgın icin de tesekkurler, iyi geliyo gercekten.