"yazayim dedim"


"okumak tamam da bir suredir yazasim var, baslanip birakilmis bir polisiye, bir eski istanbul romani, yine fikir olarak kalmis bir baska polisiye daha... bu gunluk onlara benzemez de surer diye umuyorum. bakalim..."

diyerek başlamışım gecen yıl bugün blog yazmaya. başlardaki heves bazen sönmüş, bazen "kötüyüm, ben kötüyüm" diye anti-neo çıkışlar yapmışım. sayfalarını takip ettiklerime giderek daha az yorum bırakır olmuşum, bundan mı bilinmez, sayfaya bırakılan yorum sayısı da düşmüş. seyahatler, iş-güç yüzünden aralar vermişim ama çok değil, bazen sırf sayfa açıldığında aynı şeyi görüp durmayalım diye alıntılar yapıp, resimler koymuşum.

vazgeçilmezlerim olmuş, hergün illa ki sayfalarına baktıklarım, kendimi güzel, az bulunur ve kıymetli bir şeyin bir parçası hissetmişim yazdıklarını görünce.

uzatmayayım, bana kalırsa iyi ki başlamışım neolitik hanım'a. arada vasatlaşmış hatta bazen yabancılaşmış yazdıklarım, ama genel olarak fena geçmemiş bir yıl, ne dersiniz?

not: doğumgününde neolitik hanım'a uğrayanlar için bir sürpriz yapmak istedim, şöyle esaslısından :)

10 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Neocum,
Bloggünün kutlu olsun!
:))

Sürprize bayıldım. Fekat, tamamlayıcı teleskopik parçayı bulamadım, o nerde?
Şekerim nasıl göriciiz, biz bu resmi? Yaş ilerliyor artık, pertavsız lazım.:))

Yazmaya devam et, lütfen.
Sevgiler.
:)

endiseliperi dedi ki...

neolitik hanım'cığım, eh, benim bu seni ikinci görüşüm ve fakat ne kadar farklı birbirinden!o muydu bu muydu, derken... biliyorsun ikisi arasında bocalamışsan bir üçüncüyü aramalısın diye bir söz vardır... üçüncü fotoğrafı istiyorum kısaca:)

bunda sanki daha hoş çıkmışsın ve sen zayıfmışsın şekerim:)

bloggünün kutlu olsun! gelmenden ne kadar mutlu oldum, hissettirebilmişimdir umarım. daha uzun zaman yazman, hep buralarda olman dileğimle.

sevgiler.

müzi dedi ki...

bloggunun kutlu olsun, iyi ki de yaziyorsun. bu arada, ne kadar hossunuz neolitik hanim :)
sevgiler

elektra dedi ki...

gece bekçisi olarak blog görüşüne çıktım ki, aaa blog komşum da 1 yaşını devirmiş bile. seni okumak hep çok keyif verdi. bu keyiften mahrum etmediğin için teşekkürler.

bir de,

1 2 3 yetmezzz
4 5 6 olsun ... sloganı yazmak geldi içimden.

eskişehir'li, tatarlıktan yarı soydaşım sayılan neolitik hanımcığım ,sevgiler...:)

hediyene pek memnun oldum. kabalcı da bulurum ben şimdi seni:P

Adsız dedi ki...

bak sen şu işe! :)
neocan'ın doğumgününde burada olduğum için mutluyum, gururluyum!:))

güzel, az bulunur ve kıymetlisin evet..

candan

neo dedi ki...

ekmekci kiz,

tesekkur ederim efendim :)

simdi akrep burcu, gizemi sever, bi puslar içinde kalmaklar olsun, ketumlukta sınır tanımamaklar olsun, yesil sahalarda görmek istediği hareketlerdir malum :) su pul boyutundaki sureti bilem koysun mu koymasın mı epey bi muhasebe etti kendisi, idare ediceksiniz artık :P

devam edecegimdir, endise etmeyiniz.

sevgiler

...

periciğim,

ilk resimde saclarim topluydu, simdi uzadılar epey, toplamıyorum pek. bi de klisedir ama genelde resimlerde iyi cikmiyorum ben, bunu bildigimden geriliyorum fotograf cekilirken iyice beter oluyor :) sana yolladigim resimde o gerginlik var biraz, bunda o olmadigindan hos gorunuyor sanirim.

subat'ta cekildiydi bu resim, bu ara birkac kilo eklendi, pehlivan gibi kollarım oldu diyeyim, anla durumun vehametini :) pazartesi az yemeye ve yürüyüşe başlıyorum. (ama bi yandan da o kadar abur cubur muhabbeti yapan biri icin zayıf sayılırım aslında)

tesekkur ederim bloggünü kutlaman için, hepimiz buralardan olalım diyorum ben de.

sevgiler

...

müzi,

tesekkur ederim çok, öyle miyim dersiniz ;)

sevgiler

...

elektra,

birkac hafta once ajandama bakarken fark ettim blogun birinci yılının yaklaştığını, bi yandan sanki yıllardır yazıyor gibi hissediyorum, bi yandan da "nee, bir yıl mı oldu?" diye şaşırıyorum, tuhaf şey...

eskişehir'den dönüşte, trende arka koltukta tatarca konusan yaslı bir cift vardı, rahmetli anneanneme benzettim kadının vurgularını, tonlamalarını, çok hoşuma gitti, yıllar sonra eski bir tanıdıkla karşılaştım sanki.

dilerim keyifle okuyacaginiz seyler yazabilirim.

sevgiler

...

aaa yaşasın candan dönmüş :)

çok uzun zamandir kayiptin yahu, wp'ye erisilebilir hale geldikten sonra ara ara yokluyordum sayfanı. cok sevindim döndüğüne, bi daha bu kadar özletme e mi?

sevgiler

Adsız dedi ki...

uzun yıllar yazmanız dileğiyle...

hayal alemim beni yine yanılttı:) sizi okuduğum ilk günden beri "ışın karaca" tipinde, gümbür gümbür biri gibi canlandırıyordum. eskişehirli ve tatar kökenli olabileğinizi bile bile. çok şaşırdım.
oysa nasılda zarif,hoş görünümlü bir hanımmışsınız:)) gerçekten çok sürpriz oldu:)) sevgiler.necla

neo dedi ki...

necla,

demek ışın karaca gibi ve gümbür gümbür biri diye hayal etmiştiniz :) eh pek de haksız sayılmazsınız, sık sık abur cubur, yemek muhabbeti yapan biri için kolaylıkla öyle düşünülebilir.

şaşırtmak hoşuma gitti sizi :)

Adsız dedi ki...

Neolitik Hanım,

Geç olsun da gönülden olsun diye anlayışla karşılarsınız umuduyla bloggününüzü kutluyorum. Yetmez, anneler gününüzü de...

Uzun süredir komşu blogları düzenli takip edemedim, sizi de öyle. Ama bilmenizi istiyorum ki varlığınız ve kelimeleriniz önem, anlam ve değer taşıyor benim için. Umarım hep yazarsınız, umarım hiç bıkmazsınız.

Saygılar.

neo dedi ki...

metin bey,

kutlama için gönülden teşekkürler. ben de dönüşünüze çok sevindim ama bir türlü iki satır bir şey yazamadım size. bugun peri'ye mail gonderdim, "bak arayi uzatma, halid yorum birakmis, metin bey'le candan da döndüler, blues brothers hesabı, ekibi yeniden toplayalım" diye:)

ara ara sessizliklerimiz olsa da muhabbet bakidir aramizda diye düşünüyorum.

saygılar