yaz tatili, paranın katili*


-bir haftayı sessiz, sakin henüz keşfedilmemiş şahane bir koyda geçireceğini sanan neolitik hanım, hafta ortasında kendini nasıl oldu da kaş'ın bodrum'u aratmayan kalabalığında buldu?

-neolitik hanım ve arkadaşlarının, güneyde bi yerlerdeki meşhur pidecide rastladığı çiçeği burnunda evliler yeni türkü solisti derya köroğlu ve zarif eşine yaptıkları süpriz neydi? köroğlu sürprize nasıl tepki verdi?

-onca taş-toprak yol aşarak varılan bördübet amazon kulüpte başlarına neler geldi? "şezlongları kullanamazsınız", "parası neyse versek?", "olmaz", "ama boş duruyorlar", "ı-ıh!", "peki birileri gelene kadar kullansak, gelince hemen kalksak", "olmaaaz!" "hayda, e napıcaz güneşin altında kavrulcaz mı?" (grup ümitsizce etrafa bakınırken içlerinden biri: "arkadaşlar arkadaşlar, ağaç gölgesine havlumuzu serebiliyormuşuz!" "yuh, allahın gölgesi için izin verdiler demek, saolsunlar, peh!"

-kaş echo barda nezih ve entellektüel düzeyi yüksek :P bir caz konseriyle başlayan gece nasıl oldu da 90'lar şarkılarıyla eller havaya coşulan bir ortamla sona erdi? şevval sam ve sevgilisi sarp maden'in romantik anlarına tanık olan gruptan aşkla ilgili enteresan yorumlar...

-meşhur orfoz lokantasında yemek yemeye niyetlendiler, "üç gün boyunca doluyuz" cevabını alıp kendilerini gözünü TV'deki maçtan alamayan garsonların servis yaptığı(!) kıytırık balıkçıda buldular (yazık bize).

-kaş'ın yemeklerinin ünü dünyaya yayılmış "bi lokma" lokantasında yemek yiyebilmek için iki gün uğraştılar, peki sonunda o pek meşhur anne böreğinden ve de lokmadan tadabildiler mi?

azzz sonra!

*şarkı yol boyunca bize eşlik eden mfö CD'sinden, o kadar cuk oturdu ki!

5 yorum:

gülçin dedi ki...

hahahaha:))) bekliyoruz :)
hoşgeldiniz.

Bettra dedi ki...

Ama bu haksızlık ne zaman gelecek taze yazılar :(

nemecsek dedi ki...

orfoz da yer bulamamaniz iyi olmus, biz iki gun once o hatayi yaptik, ortalama yemekler, ve inanilmaz bir hesap esliginde sinirle ciktik orfoz'dan, istanbul'da bile boylesine bir kazik yedigimizi hatirlamiyorum. Kredi karti da gecmedigi icin az daha bulasiklari yikamayi teklif edecektik neyseki ucu ucuna paramiz yetti, bu arada yan masadan da telefonlari birakip gidelim o zaman madem kredi karti gecmiyor gibi cumleler duyuyorduk.

Arzu Çur dedi ki...

Offf.. Bulıtlarına gurban:)

Heyecanla bekliyoruz!

Güneşli Günler dedi ki...

Ne şanssızlık ya. Bu kadar mı olur. Ne zaman azzzzz sonra?