neo'nun yeni aşkı

bir süredir bir aşk üçgeninin parçasıyım, evdekinin yeri ayrı, o her zaman kalbimin ilk sahibi ama şimdilerde yeni bir tutku var hayatımda. dün gece kollarımdaydı, çok güzeldi" diye başlayan "juicy" bir cümle kursam "amanin neo'ya da bak, sayfaya kimse uğramaz oldu diye niyeti bozdu, cık cık" dersiniz diy mi?

aslında endişeye mahal yok, yukardaki cümle doğru ama üçgenin diğer iki kişisi badem ve mutti adlı kediler. arkadaşımın yelpaze kuyruklu tekir kedisi mutti'yle tanışıp, yumuşacık ipek gibi karnını sevince, koca patilerini sıkıştırınca ve de hiç tırmık yemeyince, "aa kedi böyle bir şey de olabiliyormuş" dedim. malum bizim badem hanım hırçındır biraz, öyle karnını sevmek, patilerini sıkıştırmak söz konusu bile olamaz. şimdi ben mutti'yi sevip eve gidince, bizimki kokusunu alıyor tabiy, iyice huysuzlanıp habire söyleniyor, "demek hayatında yeni bir kedi var ha, al sana tırmık al sana koltuk kenarını parça pincik etmece" diye canıma okuyor. olsun onun huysuzluğu da güzel, mutti'nin yumuşaklığı da. bu arada kedi fotoğrafçılığı diye bir iş kolu varsa ben ondan yapmak istiyorum artık, özellikle tekir kedileri çekeyim mesela?








8 yorum:

hafif abi dedi ki...

Isırırım oni ben...

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Kesinnn!
Yap şu tekir fotoğrafçılığı işini, Neocum.
Yukardan 3. ve aşağıdan 3. -ay, bunların ikisi de aynı şeymiş, neyse işte ortadaki diyelim- fotoya bayıldım!
:))

şule dedi ki...

hayır birşey değil, sonunda inadi birakip kedi alicam eve, o olcak :)

neo dedi ki...

hafif abi (bey) :)

ısırın valla, hiiç sesi çıkmaz, öyle munis bi şey kendisi.

...

ekmekçi kız,

evet ya, o nasıl yatış diyil mi? bir de odada başkaları da varken, -sahibi de dahil- gelip benim kucağıma yatmıyor mu, bayılıyorum :)

...

şule,

al bence pişman olmazsın, bilakis bunca zamandır niye almadım dersin. ozan da bayılır hem. kedili hayat iyidir.

nalan dedi ki...

yirim ben onun bakışlarını, sfenks pozlarını yirim valla :)

nalan dedi ki...

yepisyeni fotolara baktım şimdi. özellikle badem mutlaka www.giller.com.tr kedilerinin arasında yer almalı !

neo dedi ki...

nalan,

sonradan gördüm yorumlarını. badem'le ilgili önerin üzerine giller'a girip baktım, 2011 icin gonderebilirim fotograf ama mevcutlar dısında daha iyi bi seyler cekebilir miyim diye de heyecanlandım simdi :)

nalan dedi ki...

enfes şeyler çekersin hem de :)
bana sadece 15 günlüğüne gelen misafir gümüş hanım bile konuk oldu takvime. her gün yeni bir kedi mıncıklıyor gibi oluyorum, takvim masamda hep gözümün önünde :)