"let it go" ya da lost: bir devrin bitişi...



bu sezon küsmüştüm aslında hiç bir soruya cevap verdikleri yok diye ama sonunda toparladılar, yani en azından benim için. izlemeyenler çoktur, spoiler'a kıl olduğum için bir şey yazmıyorum ama hüzünlendim epey. 

bir de sırf dizinin kendisinden, dizide neler olup bittiği meselesinden öte altı yıldır hayatımın farklı dönemlerine eşlik etti lost. öyle bir bitiş de var... ilk sezonlarını berbat günler yaşadığım bir zaman diliminde üst üste izlemiş, dertlerimi bir süreliğine unutmuştum. bir ara çok sevdiğim bir arkadaşımla öğle yemeği aralarında izliyorduk bilgisayardan, o derece heyecanlıydı... bir sezon finaline özel menü hazırlamış, kızarmış tavuk ve kendi ellerimizle yaptığımız enfes apple crumble eşliğinde izlemiştik kalabalık bir ekip olarak. bu sezon başlarken de yine bir lost izleme gecesi yapalım demiştik ama kıstmet olmadı ve sonunda bitti. etrafta benden başka izleyen yok, ofistekiler izlememiş, firtina bey uyudu izlerken :) -e sabahın 5'inde kalkıp izlemek zor tabiy-, herkes akşama izliycekmiş, kimseyle konuşamıyorum. kısacası, şu saat itibariyle hakikâti bilen yalnız bir insanım dostlarım :)

neo
the midas'ın berberi :)

3 yorum:

illegal smile (: dedi ki...

'nasıl biter aklım almıyor'' dedim son bölümünün yayınlanması ardından=) ama hala izlemiş değilim çalışıyor olduğum için. Her halde bi süre daha böyle anlam veremeden devam edecek bu ruh hali=)

kişisel depresyon anları dedi ki...

aslında bu finali bekliyordum ama böyle saçma ve sönük final beklemiyordum... resmen 6 sene insanlarla dalga geçmişler... bari aksiyonu tepede tutup iyi bir final yapsalardı...
yazık oldu, yazık...

neo dedi ki...

illegal smile,

ilk izlediğim gün etkisinden kurtulamadım ben de, koca bir altı sezon film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti :) dalıp dalıp gittim finali düşünerek. sonra arkadaşlarla da konustuk, geçti gitti :) finalden memnun olmayan arkadaşları teselli ediyorum şimdilerde, bırakın soru sormayı diye...

...

kişisel depresyon anları,

ben sönük bulmadım finali, ama beğenmeyenlerin neden beğenmediğini anlıyorum. olaylardan çok karakterlere odaklanıyordum ben baştan beri. ondan beğendim, bir de lost baştan beri sorular soran bir yapıdaydı, sonunda bütün sorulara cevap vermelerini pek de beklemiyordum. iyi oldu bence iyi.