doğumgünüsü :)


ailece severek takip ettiğimiz beynelmilel astrolog susan miller abla bu ay için biz akreplere şahane şeyler yazmış, müthiş yenilikler, güzellikler, şansımız bolmuş, çok şukela bi kasım ayı bizi bekliyormuş. isabetli tahminlerinin hastasıyız kendisinin, daha önce hep olumsuz şeyleri bildiğine şahitlik ettik ama olsun bu sefer ümitliyiz. doğum günüm, güzel bir rüyayla başladı, hemencecik uyanmasam daha şahane olurdu lakin ona da eyvallah, bugün olumlu hislerle doluyum :)

fotoğraf flickr'dan, paris'in ünlü makaroncusu ladurée memleketimize geliyormuş, fiyatlar kuyumcu ayarında ama olsun, tadımlık bi şeyler alıcaz artık.

8 yorum:

JoA dedi ki...

neo hanımcıııma derhal nice yıllara diyeyim dedim. hatta bununla da kalmayıp önce sağlık ve huzur, sonra seyahat, kitap, film, abur cubur, bunların hepsi için de para dileyeyim. hepi börtleeek suuuyuuuuu!

elektra dedi ki...

neocum canım:) şahane bir ay değil şahane bir yıl olsun.makaron denizlerinde yüz de doygunluktan almaya bile tenezzül etme. (allahım, niye sana hep yeme içme ile ilgili dileklerde bulunmak geçiyor içimden, valla bilmiyorum)

yanisi, iyi ki doğdun neooooo:)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Neocan,
İyi ki doğdun! :)

Çok güzel bir doğum günü, en şahanesinden bir ay ve tam gönlüne göre bir yeni yaş dilerim.
Sevgiler.
:))

Aydan Atlayan Kedi dedi ki...

Nice mutlu yıllara Sevgili Neolitik Hanım :)

serpil dedi ki...

Yeni yaşın çok çok mutlu geçsin Neocum :)

şule dedi ki...

neocum iyi ki doğmuşsun şekerim. çok güzel sürprizleri olan, unutulmaz bir yaş olsun bu seneki :)

müzi dedi ki...

mutlu yaşlar, yıllar olsun sevgili neo! dilerim her şey gönlünce olsun bu ay, bu yıl ve bi ömür. bu arada susan'ı ben de takip ediyorum; kadın valla biliyor!

neo dedi ki...

Çok teşekkür ederim kızlar, ne güzel şeyler dilemişsiniz, hepsi olsun istiyorum valla :)