günler...



murakami (kafka on the shore) okuyarak, criminal minds 3. sezondan bölümleri üstüste izleyerek, kederimi anlayıp bir an bile yanımdan ayrılmayan badem'le uzuun depresyon uykuları uyuyarak, ev arkadasımın şefkatli-endişeli bakışlarını zaman zaman üzerimde hissederek ve yine onun sevdigim seylerle hazırladıgı sofralarda zorla da olsa bi seyler yiyerek

geciyor.
bu da gececek.

8 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

O ağacın gövdesi ve dalları huzur dolu bir uyku vaadediyor.
Geçsin üzüntün...
:)

Sanem dedi ki...

Geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor. Elini çabuk tutar umarım.

elektra dedi ki...

ufff neolitik hanım, criminal minds da terapi noktasında iyi bir çözüm müdür bilemedim şimdi:)
ama sana iyi geliyorsa neden olmasın:)
sevgiler...

müzi dedi ki...

simdi okudum altta yazilanlari.
dilerim ikiniz icin de en iyisi olur, en kisa zamanda.

ama icimden asil gecenleri soylemek gerekirse, insallah dedim cok ozlerler birbirlerini. cunku anlattigin o ayrilik yazisindaki ikinizi sevdim ben. iflah olmaz bir romantik olarak, hep 'mutlu son' isteyen biri olarak soyluyorum bunu.

....... dedi ki...

Murakami okuyarak depreşti bütün acılarım :)

Adsız dedi ki...

Klişeler hayatta işe yarar bazen. Alın size en bilinen klişelerden biri: "Zaman, herşeyin ilacıdır."

Neolitik Hanım, keder de yaşanası bir duygu halidir. Ama çok uzun sürmesin, zarar verici hale gelmesin diyorum ben. Hem sıra sizde biliyor musunuz, benim kulübeye misafir olma sırası... Kendinizi toparlayıp şöyle güzel mi güzel bi makale döktürseniz biraz açılırsınız, fena mı olur!

Bekliyorum valla.

Arzu Çur dedi ki...

Bana bi uğra.

neo dedi ki...

ekmekci kız,

öyle agaclara, denize, gökyüzüne bakasım var bu ara, dinginlik vaat eden bir yerler olsun yeter ki.. geciyor yavas yavas.. cok sagol.

...


sanem,

elini cabuk tutar mı bilmem ama aşılıyım bi yandan da, ilk ayrılık degil bu. bu seferkinin farkı, artık son oldugunu bilmek.

...

elektra,

bana iyi geliyor oyle diziler böyle zamanlarda.. lost'un ikinci sezonunu da beyzademizin arıza yaptıgı bir başka zaman dilimde izlemistim, iyi gelmisti :)

...

müzi,

ben de isterdim mutlu son olsun, ama pek mümkün görünmüyor bu sefer. cok değerli bir seyi eline geciren ama kıymetini bilmeyip hoyratça kırıp döken cocuklar olur ya, bizimki de o hesap. fena harcandı, geriye de bi sey kalmadı. ama yine de saol iyi dileklerin icin.

...

youred,

bende murakami'nin etkisi baska türlü oluyor sanırım, icinde bulundugum halden biraz olsun uzaklastiriyor, hem hüzün, hem de umut veriyor tuhaf bi sekilde.

...

metin bey,

klişe mlişe, dogru diyosunuz, bizim işte zaman önemli (normale dönme işinde yani :)

kulübeye davet etmeniz büyük şeref, yalnız sizden biraz zaman rica etsem, dönüşüm muhteşem olsun isterim :P

...

arzu,

sana ugradim hemen. ne guzel yazmissin, eyvallah... gecicek, uzun bi vakit sonra sızı mızı da kalmiycak diyoruz ya, bulundugum hal icindeyken bazen buna da isyan ediyor rasyonel olmayan taraflarım. "niye geciyor, kıymetsiz miydi yoksa? alıskanlıktı da farkında mı degildim vs." bitakım, arızalı haller işte.