datça yolcusu kalmasın!



iki yıldır planlayıp türlü sebepler (taşınma vs.) yüzünden gidemediğim datça seyahatine nihayet bu akşam çıkıyorum. otobüsle uzun sürecek bir yolculuk olacak ama sorun diyil, her yerde uyurum ben. müziğim, kitabım -bir başka murakami-, bilgisayarım (iki saat gidiyor şarjı, iki bölüm dr house izleyebilirim) ve bavullarım hazır. iki haşarı yegen ve onlardan daha haşarı kuzenleri beni bekliyor, ablam ve kocası da onlara götüreceğim kitapları ve filmleri.. kum kovaları, kürekler, su tabancaları, devasa bir su yatağı da cabası.

eylül başında görüşmek üzere... (ay böyle dizilerin sezon finali gibi oldu :)

daha serin havalar diliyorum bir de, nedir bu yahu!

8 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Ağustos'un kalan kısmı için, hava dileğinde bulundum, bugün. Umarım, tutacak.:))
Sana, iyi bir Datça yolculuğu dilerim, çok merak ettiğim ve henüz göremediğim bir yerdir. Senin anlattıkların rehber olacak, şimdi.
:))

elektra dedi ki...

aman da aman, son uçan leylekler neolitik hanım kontenjanından kapılmış, anlaşıldı. yok gözümüz, yok:) biz burada nem filan:(((

iyi tatiller:))))))))

Arzu Çur dedi ki...

Haydi iyi dinlenceler, eğlenceler sana. Bekleriz burda biz, merak etmeyesin.

Delfina ; dedi ki...

beni de götürseydiniz giderken keşke,muğla'da inerdim ben :'(

Adsız dedi ki...

Çok isabetli bir seçim, kutlarım!

gülçin dedi ki...

aaa ne güzel olmuş :)) keyifli vakit geçir neo, iyi tatiller.

sevgiler

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Hah! Tatil dönüşü sobeniz hazır efendim. :))
Sizden ricam, "en sevdiğiniz aşk romanı" konusunda yazmanız olacak. Nasıl?
:))

neo dedi ki...

tatille ilgili guzel dileklere tatil dönüşü cevap vermek de tuhaf oluyor ama napalım, oralardan fırsat olmadı sayfaya bakmak. dilekleriniz tuttu arkadaşlar :) iyi bir yolculuk oldu, tatil süper geçti, sıfır stres, bol bol yüzme sonucu mutlu bir insan olarak döndüm şehre. bir de acayip kararmış olarak, en son çocukken bu kadar yanmisimdir herhalde ki şemsiyenin altında oturdum hep suyun dışında oldugum zamanlarda. gerci iki yıl once bozcaada tatilinde de epey kararmistim ama ofisteki afrikalı bir arkadastan "you are black?" diye bir tepki alacak kadar degil. "ben de sizden biriyim artık" diye espri bile yaptım, o derece!

ekmekci kız,

tatil dönüşü sobemi not ettim, tatil yazılarını çıkarayım aradan ve de düşüneyim biraz, yazacagim. karar vermesi zor bi yandan da, ilk anda kara kitap diyecegim ama tatilde okudugum bir kitap da aklımı çeliyor. bakalım...