bayram komiği badem


bir bayram daha geldi, blog yazmaya başlayalı beri kaçıncı bayram oldu acaba? ya eskişehir’e bizimkilere, ya denizli’ye ablamlara gittim. bir-iki kere de istanbul’da kaldığım bayramlar oldu. Bu sefer de denizli’ye gidiyorum ama gitmek için bayramın ikinci gününü seçtim, kurban kesmektir, kelle ütülmesidir, ilk gün bitmiş olacak, şahane plan diy mi? (mini çakal neo :)

klasik bayram etkinliğimiz için puzzle aldım, bu seferki 500’lük, çok uzun kalmayacağım zira. İstiklal’deki hacı bekir’den lokum, kadıköy’den şekerci cafer erol’dan renk renk akideler.. bir de kendime bayram hediyesi Ahmet büke’nin yeni kitabı “kumru’nun gördüğü”.

bayramın ilk günü badem’leyiz, kendisi olgun (yaşlı demek istemiyorum, mama alırken “yaşlı kedi maması demek bile fena geliyor) bir kedi artık, patisi öper bayramını kutlarım diyorum, bakalım.

herkese iyi bayramlar.

not: fotoğraf, makinenin “fish eye” modunda çekildi ve beni çok güldürdü, sizi de güldürsün dedim :) kaan sezyum'un fotoşop'la deforme ettiği fotoğraflara benzemiyor mu?

2 yorum:

serpil dedi ki...

İyi bayramlar Neocum. Badem çok ciddi bir kediydi hep, daha da olgunlaştı diyosun yani :)

neo dedi ki...

teşekkür ederim serpilciğim, bayram bitti ama olsun.

badem pek özlemiş beni, bu sabah geldim, bir kızdı bi söylendi nerdesin diye (ki çok da yalnız kalmadı, arkadaşım uğradı ben yokken). neyse sonra sakinleşti, şimdi pıff pıff sesler çıkarak uyuyor yanımda. hayır olgunlaştı felan diyoruz ama alakası yok :)