sakız sardunya


sapanca, yağmur, bulut, sis, soba, portakal kabuğu, şömine, arkadaş, misafir, sohbet, taze nane, ekşi elma, çay, kahve, veranda, isim-şehir-bitki-hayvan, scrabble, ılık süt, nutella, kaymak, bal, köy ekmeği, pazar, enginar, dereotu, taze sarımsak, sakız sardunya, çuha, sümbül, mantı, yine yağmur, sis, bulut, istanbul.

yukarıdakileri birbirine ekleyecek cümleler kuracaktım hesapta ama temiz hava çarptı sanırım. hiç halim yok, erken yatayım da kendime geleyim. 

6 yorum:

elektra dedi ki...

yarasın deyip, hemencecik kaçıyorum:)

neo dedi ki...

yaramıştır kesin, tartılmaya korkuyorum :)

endiseliperi dedi ki...

rüzgarı, kokuları, gülümsemeleri bağlaç yapıp ben cümle kurdum. baharda yine git, çok güzel bir haftasonuymuş. scrabble alayım ben de.

sevgiler.

neo dedi ki...

evet evet, baharda da gitmeli. bu sefer dışarda pek vakit geçiremedik, akşam pazardan aldıklarımı pişireceğim, enginarı buharda yapayım diyorum, sade bi şekilde, üzerine limonlu, zeytinyağlı bir sos. bi de balkabağı çorbası, muskatlı.. hmm nefis :)

scrabble al mutlaka, çok eğlenceli oluyor. gerçi bana çok ters harfler geldi, bi varlık gösteremedim pek :)

sevgiler

justine dedi ki...

Sevgili Neo,
geçenlerde ben de böyle yüklemsiz, tümleçsiz, zarfsız ve hatta edatsız bir şeyler yazmıştım. Arka arkaya kelimeler sıralamıştım işte. Bir farkla, benim durumum felaketti!

Ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin, senin adına sevindim. Ben evden sadece iş için çıkıyorum, silkinip kendime gelmeliyim.

Scrabble'da Poliş başarılıdır bizde, ben kötüyüm. Ama, Deyvo da oynasın diye İngilizce oynuyoruz, kafalar karışıyor tabii (bahaneye bak!):p

Sevgiler çok.

neo dedi ki...

sevgili justine,

aslında kelimeri böyle sıralamak da bir hikaye anlatıyor diy mi? özneydi, yüklemdi uğraşmasak ya :)

güzeldi gerçekten, iyi geldi şehir dışında olmak.

biz de ingilizce scrabble takımıyla önce türkçe oynadık, bi ara önümde üç tane I vardı :) sonra teknede oynamak için geliştirilmiş, minik türkçe setle adam gibi türkçe oynadık, çok eğlenceliydi.

benden de çok sevgiler