bi faaliyet bi faaliyet!

evdeki renkli printer cayır cayır çalışıyor son günlerde, mat fotoğraf kağıdı bulmak için istanbul'un altı üstüne getiriliyor (etraftaki teknoloci marketlerde bulamadım da sağa sola haber saldım), sonra mat kağıttan memnun kalınmıyor, aslında parlak da olurmuş diye hayıflanılıyor ama yapacak bi sey yok, o kadar kağıt ziyan mı olacak, hayır, onlar da kullanılıyor. yalnız kağıt degil tabi, baskıları şenlendirmek için renk renk simli pullu boyalar, yapıştırıcılar alınıyor. minik parlak harfler, aylar, yıldızlar havalarda uçuşuyor.

chibo'ya uğranıp keçeden yapılmış kırmızı beyaz geyikler, simli parlak toplar çantaya dolduruluyor. ofisteki masaya, evde pencereye, abajura habire süsler asılıyor. aslında bi ağaç mı almalı diye abartacakken yok artık diye vazgeçiliyor! zencefilli kurabiye, balkabaklı pay (gerçi o cadılar bayramıylan alakalı ama olsun :) tarifleri ekleniyor tarifler dosyasına.

bu yılbaşı nolduysa, etrafta olup biten bütün berbat şeylere rağmen acayip bir ruh hali içindeyim. bi faaliyet bi faaliyet! badem'li yılbaşı kartları gönderilecekler listesine yeni isimler ekleniyor, "yaw sırf kartla olmaz içinde bi seyler daha olsun" diye cin fikirler geliştiriliyor. bu sene bloga duygusal bir yılbaşı hikayesi yazsam mı acaba diye düşünülüyor vs.

yazı çizi işi bi tarafa bende fena halde bir domestik taraf var, onu keşfediyorum, yani yeni bir keşif degil tabiy, öteden beri çok seviyorum kişiye özel hediyeler bulayım, güzel kağıtlara sarayım, örgü öreyim, dikiş dikeyim, kurabiye yapayım :) zaten işten güçten sıkıldım, böyle böyle içimdeki potansiyeli polisiye yazarlığından martha steward olmaya kaydırırım belki, ehem ne dersiniz?

*fotograf etsy.com'dan

5 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Neocum,
Çok hoşsun!
Badem hanım teyzemiz nasıl da Noel anne oluvermiş, öyle?
Merakla bekliyorum...
;)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
serpil dedi ki...

Ne güzel, yazını okuyunca o sevinç bana da geçti :)

gülçin dedi ki...

sana o da yakışır neocuğum:)

sevgiler

neo dedi ki...

ekmekci kız,

resme bilgisayarda şapka vs gibi yılbası süsleri eklemek sonradan aklma geldi. benim kartlar daha çok eski bildigimiz kartlardan oldu. ama fena da olmadı hani.

...

serpil,

ne güzel neşe bulaştırmak :)

...

gülçin,

evet dogru diyosun, ben böyle ıvır zıvırların insanıyım :P

sevgiler